Skip to content

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for MaGu Smykker og omhandler hvordan personopplysninger blir samlet inn og lagret. 

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Hvem vi er

MaGu Smykker er et enkeltpersonforetak med organisasjonsnummer 920654231 MVA.

E-post adresse: post@magu.no
Telefonnummer: 93034695
Postadresse: Tangenvegen 611, 2335 Stange.

Hva som samles og lagres

Ved kjøp

Når du handler hos oss ber vi deg oppgi navn, adresse, e-post og telefonnummer. Denne informasjonen trenger vi for å sende varene til deg og eventuelt ta kontakt med deg i forbindelse med bestillingen din. Personlig data benyttes for å hjelpe til med å gjennomføre en ordre, behandle refunderinger og gi deg kundestøtte.

Vi er også pålagt å oppbevare denne informasjonen i forhold til regnskapsføring, håndtering av avgifter og eventuell retur. Denne historikken kan derfor ikke slettes.

Hvis du oppretter en konto blir ditt navn, adresse, e-post og telefonnummer lagret. Dette vil bli brukt til å fylle ut kassen for fremtidige ordre.

Brukerkonto

Om du registrerer deg på dette nettstedet lagres også personopplysningene du oppgir i brukerprofilen din. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Kontaktskjema

Når du tar kontakt med oss via vårt kontaktskjema ber vi deg oppgi navn og e-post. Denne informasjonen trenger vi for å svare på din henvendelse.

Hvis du laster opp bilder i kontaktskjemaet bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS).

Informasjonskapsler

Om du har en konto hos oss og logger deg inn på denne, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din. Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å forbedre brukeropplevelsen og analysere trafikken til og fra nettsiden

Når du logger deg inn på din konto, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om du hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Betalinger

Vi aksepterer betalinger gjennom Dintero. Når betalingen behandles vil noen av opplysningene dine overføres til Dintero, inkludert informasjon som er nødvendig for å gjennomføre eller behandle betalingen, slik som kjøpesum og betalingsinformasjon. Vennligst se Dintero Privacy Policy for flere detaljer.

Hvem deles opplysningene med

Vi deler opplysninger med tredjepartsleverandører som hjelper oss med å behandle ordre og levere nettbutikktjenesten; for eksempel Dintero og Pakkepost.no.

Vi selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.

Dine rettigheter

Hvis du har en konto på dette nettstedet kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Handlekurv
Back To Top
Search