skip to Main Content

Om MaGu

Marita og MaGu Smykker

Det er jeg, Marita, som er MaGu Smykker.
Til daglig jobber jeg fulltid innen IT, men har et stort behov for å være kreativ på fritiden. Du finner meg som regel med et eller annet prosjekt på gang.
Sommeren 2010 lærte moren min meg å lage sølvsmykker i ringteknikk. Jeg falt helt for denne teknikken og har laget utallige mønstre og variasjoner. Senere utvidet jeg også med flere teknikker innenfor smykkelaging og kombinerer teknikkene for å finne min egen stil. Smykkene mine er rene og enkle, og passer både til hverdags og fest.
Smykkene mine kan kjøpes her på siden, eller ved å ta direkte kontakt med meg. Ønsker du deg noe spesielt? Ta kontakt!
Alle fortjener å føle seg fine!

Norwegian Made

MaGu Smykker er stolt medlem av Norwegian Made merkeordning.
Dette sier de selv på sin nettside:

Norwegian Made er en merkeordning som forteller at produkter med konglemerket er laget i Norge.
Når du kjøper et produkt merket med Norwegian Made får du et produkt som er produsert i Norge, noe som innebærer bærekraftig, grønn og etisk produksjon. Du kjøper ting som er laget for å vare, laget av mennesker som har lagt flid, tålmodighet og yrkesstolthet ned i arbeidet. Det er godt å eie ting som er laget på denne måten, med kjærlighet og omsorg, som vi vet vil være med oss lenge. Og det gjør godt å vite at vi gjennom våre handlinger bidrar til en mer bærekraftig fremtid.

Formålet med Norwegian Made

  • Sikre fortsatt norsk produksjon gjennom å støtte norske produsenter og å gi disse en felles plattform for fellesskap og økt synlighet.
  • Gi forbrukeren pålitelig informasjon om opprinnelsesland.
  • Ta vare på og holde levende viktig kunnskap om norsk kultur og tradisjon.
  • Gjennom fokus på lokal, bærekraftig produksjon og reduksjon av masse-konsum å bidra til en bærekraftig forvaltning av jordas ressurser ved å støtte produksjon av kvalitetsprodukter laget for å vare.
Handlekurv
Back To Top
Search