Skip to content

Om MaGu

Marita og MaGu Smykker

Det er jeg, Marita, som er MaGu Smykker.
Til daglig jobber jeg fulltid innen IT, men har et stort behov for å være kreativ på fritiden. Du finner meg som regel med et eller annet prosjekt på gang.
Sommeren 2010 lærte moren min meg å lage sølvsmykker i ringteknikk. Jeg falt helt for denne teknikken og har laget utallige mønstre og variasjoner. Senere utvidet jeg også med flere teknikker innenfor smykkelaging og kombinerer teknikkene for å finne min egen stil. Smykkene mine er rene og enkle, og passer både til hverdags og fest.
Smykkene mine kan kjøpes her på siden, eller ved å ta direkte kontakt med meg. Ønsker du deg noe spesielt? Ta kontakt!
Alle fortjener å føle seg fine!

Norwegian Made

MaGu Smykker er stolt medlem av Norwegian Made merkeordning.
Dette sier de selv på sin nettside:

Norwegian Made er en merkeordning som forteller at produkter med konglemerket er laget i Norge.
Når du kjøper et produkt merket med Norwegian Made får du et produkt som er produsert i Norge, noe som innebærer bærekraftig, grønn og etisk produksjon. Du kjøper ting som er laget for å vare, laget av mennesker som har lagt flid, tålmodighet og yrkesstolthet ned i arbeidet. Det er godt å eie ting som er laget på denne måten, med kjærlighet og omsorg, som vi vet vil være med oss lenge. Og det gjør godt å vite at vi gjennom våre handlinger bidrar til en mer bærekraftig fremtid.

Formålet med Norwegian Made

  • Sikre fortsatt norsk produksjon gjennom å støtte norske produsenter og å gi disse en felles plattform for fellesskap og økt synlighet.
  • Gi forbrukeren pålitelig informasjon om opprinnelsesland.
  • Ta vare på og holde levende viktig kunnskap om norsk kultur og tradisjon.
  • Gjennom fokus på lokal, bærekraftig produksjon og reduksjon av masse-konsum å bidra til en bærekraftig forvaltning av jordas ressurser ved å støtte produksjon av kvalitetsprodukter laget for å vare.

Vil du vite mer?

Ta kontakt!
Handlekurv
Back To Top
Search